Då är jag på väg hem efter två intensiva men roliga veckor ute i Europa. Två LET Access tävlingar har jag spelat, först i Tjeckien och sen i Belgien. Mamma och Pappa har haft semester och har varit med mig på båda tävlingarna, vi tog till och med bilen ner så det har varit endel bilåkande oxå. Men de snabba vägarna i Tyskland gör att det går lite fortare framåt än vanligt, ibland lite för fort;)

Tjeckien (Pilsen) var en annorlunda bana, en bana med mycker korta klubbor, järn och hybrider ut från tee. En otroligt backig bana med många tunga långa backar! Första dagarna var luften otroligt varm och det va tufft att spela på grund av det, men under tävlingsdagarna kom ganska kall luft in ist och det hängde ist lite regn i luften nästan hela tiden. Jag spelade sjukt stabilt och slog bollen riktigt bra under alla tre dagarna, men hade inte riktigt det där lilla extra flytet som behövs för att vinna en tävling. Jag scorade +1, -3 och -2 och hamnade tillslut på en delad niondeplats:) Nöjd med det mesta under hela tävlingen faktiskt och kände att det va skönt med ytterligare en bra placering!

En dag off och lite turistande i Prag blev det dagen efter, mycket vacker stad som jag rekomenderar alla att åka till. Lyxade till det lite extra med en massage på hotellet, den var välbehövlig tyckte både jag och massören:P Vi stannade en natt i Tyskland och tränade lite samtidigt som vi fick uppleva Tyskland tog VMguld, det va ganska livat på de tyska gatorna den natten kan jag lova:)

Väl framme i Belgien (Antwerpeen) blev det träning och inspel och slutligen tre dagars tävling i otrolig hetta! 35 graders värme är inget jag gillar att spela golf i och huvudet o kroppen bara kokar där ute på banan, men det är bra erfarenheter det oxå:) Första dagen spelade jag stabil golf på ett konstigt sätt, slog inga vidaregolfslag men lyckades på något vänster ändå scora fantastiskt bra, -4. Andra dagen kändes spelet bättre och jag scorade precis lika bra, -4 igen och en ensam ledning med två slag inför sista varvet. En av mina processer var att njuta av stunden och situationen, vilket jag ofta har som process på banan, det funkade inte riktigt denna gång och jag kämpade med mitt huvud, nervositet och tankar där ute på banan. Spändheten satte sig i puttningen och jag fick inte riktigt ordning på den över huvud taget. +6 sista varvet och en fjrdeplats. Tungt för stunden men såhär en dag och många timmars tankar efteråt känns det helt okej och jag är grymt nöjd med ännu en topplacering. Efter en hel vår med bra spel och även början på sommaren är det så mycket annat än bara placeringarna och och scorerna jag är stolt och nöjd över, det jobbet som ligger bakom och all den utvecklig jag åstadkomit senaste åren känns sjukt coolt att kunna få ut i bra spel på stora tävlingar. Jag har bevisat för mig själv att jag har utvecklats enormt och hör hemma där uppe.

Kommande veckor blir det massa träning och även lite vila såklart:) Nästa tävling är inte förrän 9e augusti, en Let Access kombinerad med Nordea på Ingarö GK.

Ni är grymma som stöttar och följer, det behövs ska ni veta, både i med och motgång:) Njut av sommaren!!