Först Stockholm sedan Oslo det är var jag har befunnit mig de senaste två veckorna! Ingarö Ladies Open gick av stapeln förra veckan ute i Stockholms vackra skärgård, en rolig och trixig bana med grymt lärorika och tuffa greenområden. Jag spelade bra alla tre dagar och hamnade på en tionde plats tillslut efter att ha klättrat i listan sista dagen, återigen en topp tio placering och en väldigt nöjd Emma:) Solen sken varje dag och förhållandena skulle visa sig va rena fröjden mot va Oslo skulle ge.

Vidare direkt till Oslo för inspel och pro am, och en herrans massa regn! Ett ahlvdant inspel då det både va åska o regn, men så är det när man spelar golf och det är bara till att acceptera och anpassa sig efter de omständigheter som inte går att påverka. Första dagens spel blev inställt på grund av skyfall som förstörde bana under hela natten och morgonen, det kom även in åska som gjorde det svårt att spela. Dagen blev i ställeten vilodag med lite fys och mycket filmtittande;) tävlingen spelades ist över 36 hål och ingen cut. Första dagenvar tung för mig där ute på banan, jag spelade egentligen inte så dålig golf men min inställning och humör va lojt och inte så taggad som jag brukar vara när jag går ut o tävlar. Har inte så mkt förklarning till varför utan antar det bara kan bli så ibland. Fairway va otroligt blöt och svårt att hitta torra platser men greenerna klarade sig bra trots allt regn och jag hade det kämpigt med längdkänslan första dagen. En annorlunda tävling blev det ovh jag ta med mig de positiva saker som fanns tillsammans med de saker som behöver jobbas viadre på. Det som jag tr med mig allra mest är att Norge är inget bra land atttävla i då det är helt fruktansvärda priser på precis allt:P Billigare att åka till Tjeckien;)

Nu väntas några träningsdagar och nästa vecka rullar bilen vidare mot Onsjö GK för Nordea kombinerad med LET Access:) En bana jag har spelat välidgt mycket på i mina juniorår så det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka och mosa den där banan!!

Ni är grymma som följer och hejar på mig i både med och motgång, fortsätt gärna med det;)