Bloggandet går det tydligen inte så bra med i år;) Känner att jag skriver mycket info på Facebook så jag hoppas ni alla hänger med där för att få de färskaste uppdateringarna:) Våren har varit fullspäckad, inte sådär jättemånga LET tävlingar men jag har fyllt ut schemat med LET Access för att få tävla så mkt som möjligt. Resultaten har helt klart varit blandade men utveckling sker och det är det viktigaste.

Imorgon bär det av för årets fjärde LET tävling, denna vecka går planet mot England. Hela familjen är med då lite semester väntar för dem, samtidigt som jag spelar lite golf;) Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot en grym vecka på touren! Spelet har börjat kännas riktigt bra senaste veckorna så jag hoppas att det kanske kan komma ut i lite resultat o om det inte gör det kommer det väl en annan dag, den viktigaste uppgiften jag har denna vecka är att följa mina processer och inte så mkt mer än så;) Resten kommer på köpet:)

Sommarvädret ser ut att vara på väg och det tror jag precis hela Sverige jublar för:) Njut av ljuset och sommaren, och följ mig ännu mer på Facebook för att inte missa bilderna, liveuppdateringarna och mycket annat;)

Livescoring finns på www.ladieseuropeantour.com torsdag-söndag!